Oproep: vrijwilligers

Leuven/Strombeek

IZW vzw staat in voor de dagelijkse ondersteuning van haar cliënten. Dit zijn personen met een fysieke beperking die zelfstandig wonen en leven in de buurt van de ADL-centrale.

In deze tijd van maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus blijft IZW paraat staan. In het geval er bij onze werknemers of hun gezinnen zieken zijn, dreigt deze dienstverlening in het gedrang te komen. Cliënten moeten beroep kunnen blijven doen op assistentie bij de levensnoodzakelijke handelingen.

Daarom doen we een oproep via onze cliënten en werknemers naar de personen in hun netwerk. Wellicht zijn er mensen bij die nu tijdelijk minder of geen werk hebben wegens de corona-crisis. We stellen de vraag of je bereid zou zijn om in te springen in geval van nood? Dus in het geval er veel van de huidige werknemers zouden uitvallen. Voor deze inzet is er een rijwilligersvergoeding en – verzekering voorzien. De tijd die je beschikbaar zou zijn wordt in onderling overleg bepaald en ingeroosterd. Het is belangrijk om een goede fysieke conditie (rug!) te hebben.

Bedankt om dit te willen overwegen. Het zou fijn zijn om van je te horen!

Geef ons een seintje via mail of telefoon.

  • Ellen Achten – sint-maartensdal@izw.be – 016/20.63.38
  • Marjan Diegenant – strombeek-bever@izw.be – 02/267.67.63
  • Joke Lichtert – riddersstraat@izw.be – 016/20.71.50